donderdag 25 juni 2009

Mag ik even vloeken.....

Nouja, niet echt natuurlijk en niemand die het hoort. Maar is er wel alle reden toe. De afgelopen drie dagen vele uren verknoeid aan de telefoon. Met KPN, Tele2, XS4ALL, Belcentrale en nog zo wat. Afgelopen maandagmorgen ging de telefoon op zwart bij een van de scholen. Dinsdagmorgen lag ook internet eruit. Na heel veel gepuzzel bleek dat ergens iemand een annulering was vergeten door te geven. Het duurde van maandagmorgen tot woensdagmiddag voordat dat helder was.
Alle denkbare voorzorgsmaatregelen die ik had gesteld waren dus in een klap tenietgedaan.
Alles wat ik altijd vreesde als je iets laat veranderen, was ondanks alle besprekingen en beloftes van een bedrijf toch gebeurd.
Resultaat: een school zonder telefoon, internet en geen alarm.
Inmiddels is het internetabonnement weer aangevraagd en per 16 juli (sh....) zal dat weer werken. Misschien pas over een week of twee weer een (nieuw en ander) telefoonnummer......en dus ook weer beveiliging.

Als ik dit schrijf is er nog een kleine hoop dat een ander bedrijf e.e.a. kan herstellen omdat er per 1 juli een regeling van de Opta is om hersteloperaties verplicht uit te voeren. Maar ook dan.....

LES: Kijk wel 10x keer uit voordat je aan bestaande zaken iets laat veranderen.

Kosten: Een aantal tientjes aan belkosten voor mobiel en onbetaalbaar de onrust.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten