zaterdag 22 augustus 2009

De eerste week.....nog vakantie?

We noemen het nog steeds de zesde week van de zomervakantie......dat wel.
Toch was deze wel een echte werkweek. Vanaf maandagmorgen half elf t/m vrijdagmiddag kwart over vijf (Ja, echt wel.) van alles gedaan. Zes smartboards/beamers hersteld of opnieuw gemonteerd, allerlei pcproblemen aangepakt, veel mailzaken uitgezocht, eindeloos (!!!) aan de telefoon gezeten voor een vervelend internetprobleem, etc.
Ook deze zaterdag en zondag is er nog e.e.a. te doen. Tuurlijk alles kan wachten, maar liefst heb ik zoveel mogelijk basiszaken klaar als de scholen a.s. maandag beginnen.
Gelukkig heb ik altijd Sjors nog, want zonder hem zou ik lang niet zoveel kunnen doen. Een betere maat kan ik me niet wensen.
En voor a.s. maandag......ligt er echt nog meer dan genoeg.......
En voor a.s. dinsdag........ligt er echt nog wel wat.......
Prima zo.
Nu maar hopen dat 'men' begrijpt dat niet alles beantwoordt kan in enkele dagen, maar vooral ook dat ook ik weer afhankelijk ben van bedrijven.

Op vakantie en ik neem mee....

Ach, ik heb nu alweer even zo'n mini-laptop en dat werkt prima. Ik dacht: 'Vooruit laat ik die dan eens meenemen op vakantie'. Wie weet kan ik de blog bijhouden en alvast wat foto's bewerken en tussentijds de mail opschonen, want na de vakantie is dat altijd weer een vervelend lange klus. Aldus gedaan.
Resultaat: bijna niet aangehad. Op de boerderij hebben we prima ADSL, maar uiteindelijk won meestal het boek, de buitenlucht en het pilsje.
De familie weet inmiddels allang dat ik in de vakantie geen computerzaken wil doen en zal er ook niet over beginnen.
En nu........sinds een week toch alweer elke dag van alles en nog wat......tja, toch echt werk.