vrijdag 29 mei 2009

Een dag met veel gedoe.

Ik zeg wel 'een dag', maar eigenlijk was deze hele week een onrustige week. Alles duurt lang, zaken lopen mis en helaas moet je nogal veel zaken aanhouden.
Ik dacht vandaag, donderdag, kom ik eindelijk eens toe aan iets wat al langer lag en toch echt moet gebeuren. Was er vanmorgen stroomstoring in Schipluiden en flink ook. Erheen, bekijken, mensen waarschuwen....alles uitzetten of uitlaten, navraag doen en dan is het zo weer half elf.
Werd ik gebeld door een leverancier.....een lang openstaande rekening....ik weet nergens van. Na veel gepuzzel en heen en weer vragen bleek het een factuur op mijn naam, maar voor mij onbekende school in Zoetermeer.

Op de Jozefschool kwamen brieven binnen van KPN en XS4ALL.....lichte paniek. Er gaat iets niet goed.....zo raken we ons internet kwijt. Meer dan een uur heen en weer bellen met die twee en de Belcentrale. Afspraken gemaakt...en nu maar hopen dat dat goed gaat.

Ook zo'n leuke.....PGN-scan. Wachtwoorden, certificaten, zaken die niet werken, dan maar weer eens bellen.

Dan zijn er nog ouders op een school die een bibliotheekprogramma beheren......maar ze melden een storing. Gegevens opzoeken, proberen de fout te herhalen......want ik moet de vragen ergens neerleggen. Bij Station of bij Educat of bij Probliblio.....krijg ik weer een mail of dat al geregeld is want 'ze' willen verder.

Ja, zo ging het deze afgelopen week eigenlijk. Het was zeker geen standaardweek en dan heb je echt af en toe even nodig om alles weer op een rij te zetten.
Afgelopen woensdagmorgen had ik een afspraak voor de hele morgen. Die ging niet door. Was echter zo weer opgevuld en dan nog liggen er allerlei vragen.......helaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten