woensdag 13 mei 2009

Alweer twee dagen....

gewerkt....dat wel. Zaterdag her en der wat beamers teruggeplaatst, wat updates gedraaid en printers gecheckt. Zondag vooral de mail verwerkt en maar hopen dat maandag geen bijzondere zaken opduiken. Maar maandag en dinsdag waren toch al snel weer 'gewone' dagen. Het blijft toch een typisch ICT-verschijnsel: je denkt 'da's zo gedaan' , maar dan duurt het toch weer langer. Er is nieuwe software binnen, er komen monitoren binnen....voor wie had ik die ook alweer besteld........, facturen en aanmaningen....., hier en daar muis-/toetsenbordproblemen en oja....waar blijven de bestelde beamers?
Deze dinsdag was echt zo'n kantoordag....bellen, wachten, wachten, overleggen, alweer een ochtend voorbij. Ook heerlijk altijd die data / deadlines. Het moet deze week anders.....meer kosten, anders zit je weer een jaar vast aan een contract.
Plots is iedereen actief na zo'n meivakantie en belt of er al meer bekend is over de offerte die ze vlak voor de vakantie stuurden......nee dus.

Van de hak op de tak is het grootste risico. Zo'n eerste dagen na een rustperiode willen velen weer van alles en dan ben je met zeven dingen tegelijk bezig.....tikkie overdreven.....maar toch.
Zoeken zonder Google.....want was nu ook alweer dat wachtwoord en waar had ik 'dat' opgeslagen.....

En wat was nu het leukste......gewoon met kinderen van een groep 5 een uurtje aan de slag.
Maak in Paint een plattegrond van je slaapkamer. Korte intro en aan de slag.....verbaasd dat dát allemaal kan met Paint.....

Twee dagen vlogen voorbij..... er volgen er vast meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten